Observator Transilvan
Maramures Salaj

Polițist din Zalău implicat într-un accident în Baia Mare

Un accident rutier a avut loc ieri seara în Bare Mare soldat cu mai multe victime. După care se pare, unul dintre șoferi este din Zalău, este polițist și ar fi consumat băuturi alcoolice. Mai mult decât atât, polițistul zălăuan ar fi fugit de la locul faptei fiind găsit ascuns într-o scară de bloc.

Ieri, 30 ianuarie, în jurul orelor 21.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Piața Revoluției la intersecție cu strada Culturii. La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au întrat în coliziune. Unul dintre autoturismele implicate în accident și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe strada George Coșbuc, unde a fost abandonat de conducătorul acestuia.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La scurt timp a fost identificat șoferul, un bărbat de 43 de ani din Zalău și pasagerul care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului, un bărbat de 41 de ani din Baia Mare. În urma impactului doi pasageri din autoturismul identificat la locul producerii accidentului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, potrivit baiamare.ro, care citează IPJ Maramureș.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Guvernul a decis. Noi statiuni turistice de interes local și național

observator

Perchezitii într-un dosar de santaj. O persoana retinuta

observator

Exportul de cai interzis din aceste judete. Vezi lista

observator