Observator Transilvan
Alba

Autobuze din Cehia, pentru Alba Iulia

Primăria Alba Iulia anunță că a fost semnat contractul pentru livrarea a 13 autobuze electrice, achiziționate de municipiu printr-un proiect european.

Licitația a fost câștigată de o companie din Cehia, care va furniza 13 autobuze electrice, 13 stații de încărcare lentă și 4 stații de încărcare rapidă, în valoare de 34.221.733 lei fără TVA, precizează primarul Gabriel Pleșa.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Achiziția publică a fost organizată centralizat de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de lider de parteneriat în numele a patru unități administrativ teritoriale din România, printre care și Alba Iulia.

Autobuzele vor fi echipate cu tehnologii avansate, sisteme de supraveghere video, atât în interior cât și în exterior, sisteme de informare călători, sistem de contorizare călători și alte noi tehnologii”, mai spune primarul.

Autobuzele electrice au o lungime de circa 12 metri, sunt destinate transportului public urban de călători în relief de șes, sunt acompaniate de 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Și-a amenințat concubina cu moartea. Individul a fost reținut

observator

A urcat beat la volan și a distrus trei mașini

observator

Accident de munca grav

observator