Observator Transilvan
Alba

Incendiu la un depozit din Alba Iulia

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3:00, la o hală din Alba Iulia, situată pe strada Gării (cartier Bărăbanț). 

Este vorba despre o hală în care își avea sediul o firmă de curierat, un service auto, iar în cea mai mare parte a spațiului funcționa un depozit de electrocasnice.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pompierii din Alba Iulia au intervenit de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului. La fața locului au fost trimise 7 mașini de intervenție, printre care și o ambulanță.

Amploarea incendiului a alertat autoritățile: în zonă s-a deplasat și șeful ISU Alba, Ovidiu Costea dar și prefectul de Alba, Nicolae Albu. Cei doi au coordonat intervenția.

Incendiul se manifestă generalizat pe aproximativ 500 de metri pătrați la întreg depozitul. În interior sunt depozitate aparate electrocasnice, anvelope și un service auto. Misiunea este în dinamică” au transmis reprezentanții ISU Alba, în timpul intervenției de azi noapte.

Potrivit acestora, au ars aproximativ 500 de metri pătrați dintr-o hală de depozitare în interiorul căreia se aflau 3 compartimente.

În primul compartiment, cel mai mare, în suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, erau depozitate frigidere și aparatură electrocasnică.

În cel de-al doilea, pe aproximativ 150 de metri pătrați, funcționa o firma de curierat, iar în al treilea compartiment funcționa un service auto.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale importante, fără victime umane.

https://www.amsieu.ro

Related posts

O femeie gravida a decedat … din cauza coronavirusului

observator

Avertizare de vreme severa. Ce spun meteorologii

observator

Gelozia i-a adus o amendă de 400 de lei

observator