Observator Transilvan
Cluj

Pedofil, condamnat. A abuzat de 9 copii !

Un individ care a abuzat de noua copii în Aghireșu a fost condamnat la 24 de ani de închisoare de Judecătoria Turda. Este vorba despre Vasile Târb. Acesta a abuzat de noua copii cu vârste între 10 și 14 ani. Unii spun ca ar mai fi și alte 30 de cazuri nedovedite pana în prezent.

Poliția a descins la casa lui Vasile Târb în aprilie 2020, după un apel primit la 112 din partea uneia dintre victime.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată”, precizau atunci anchetatorii.

Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.

Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

În luna mai 2020, Vasile Târb a fost arestat preventiv. Bărbatul a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor în formă continuată și act sexual cu minori în formă continuată. Pedofilul a cerut să fie arestat la domiciliu, dar judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că locul acestuia este după gratii.

În urma perchezitiilor, din casa pedofilului au fost ridicate și ținute complete (uniformă întreagă) de polițist.

Sursa: www.stiridecluj.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident mortal la ieșirea din Dej

observator

Va sufla un vânt nebun ! Vezi judetele vizate

observator

Un copac a cazut peste doua masini

observator