Observator Transilvan
Bihor

40 de migranti ascunsi în TIR-uri

În data de 5 februarie, poliţiştii de frontieră de la Bors au efectuat controlul amănunţit asupra unui automarfar în care se aflau doi cetăţeni români. Cu ocazia efectuării verificărilor, în interiorul compartimentului de marfă, au fost descoperiţi ascunși douăzeci și nouă de cetăţeni străini.

În cadrul cercetarilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Turcia și Siria cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani, toți fiind solicitanţi de azil.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Şi polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărşand și Nădlac II au efectuat controlul amănunțit asupra a două automarfare conduse de doi cetățeni bulgari . Acestea erau înmatriculate în Slovacia, respectiv Bulgaria și transportau conform documentelor de însoțire a mărfii piese auto și țevi metalice pentru societăți comerciale din Slovacia și Germania. În urma verificărilor, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi ascunşi unsprezece cetăţeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 11 şi 31 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Voucherului pentru afterschool, la jumătate

observator

Traficant de droguri prins in flagrant la Satu Mare ! (Foto)

observator

CSM Oradea se va reuni la finalul acestei săptămâni

observator