Observator Transilvan
Satu mare

Controale intr-o localitate din Satu Mare

Aproape 30 de polițiștii, împreună cu criminaliști și doi polițiști locali, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare, au efectuat o acțiune, pe raza localității Livada.

Activitățile desfășurate de polițiști au vizat în principal prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate peste 60 de persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 890 de lei, din care 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID.

Totodată, polițiștii au depistat în trafic un autoturism, care în urma verificărilor specifice, s-a constatat că este urmărit de către autoritățile din Franța. Acesta a fost indisponibilizat până la clarificarea situației.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Festivalul ”Octavian Bud”. Cine a câștigat Marele Premiu ?

observator

Tot mai putini la Petea

observator

Jandarmii sătmăreni la datorie cu ocazia sărbătorilor Pascale

observator