Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu Turism

Fără vouchere de vacanță în 2021

Mulți dintre cei care au ales să meargă în concediu la noi în țară vara trecută o făceau pentru că puteau plăti o parte din costul cazării cu vouchere de vacanță. Cine le-a pus deoparte se va putea bucura de ele anul acesta. Cine le-a cheltuit va fi însă nevoit să plătească din banii lui cazarea.

Asta pentru că, după întâlnirea Coaliției de guvernare, Ludovic Orban, a anunțat reducerea cheltuielilor în bugetul de anul acesta. Iar una dintre măsuri este chiar renunțarea la voucherele de vacanță.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Știrea i-a luat prin surprindere pe reprezentații industriei Horeca. În urmă cu numai o lună, premierul Florin Cîțu dădea asigurări că voucherele de vacanță se vor acorda și în 2021.

Reprezentanții Horeca spun acum că Executivul nu s-a ținut de cuvânt. Decizia este una care îi va lovi încă o dată, după un an în care multe afaceri din turism au fost îngenunchiate de criza generată de pandemie.

Anul trecut au fost emise vouchere de vacanță de peste 300 de milioane de euro. Banii au rămas în România, pentru că tichetele pot fi folosite doar pe teritoriul național.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

El este tânărul care a urinat în Lacul Chios (Foto)

observator

Mani a primit un cadou de la ministrul Sportului

observator

Gripa face ravagii. Zeci de cazuri noi

observator