Observator Transilvan
Alte stiri Arad

A murit în accident

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Șagu, a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc marți după masa, la ieșire din Arad spre Timișoara. La locul accidentului a fost trimis un echipaj de descarcerare pentru scoaterea bărbatului rămas captiv între fiarele mașinii.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, victima a fost extrasă din autoturism în stop cardio-respirator și predată echipajului SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare cardio-pulmonară. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, iar medicii i-au declarat decesul.

Marți, în jurul orei 14:22, un bărbat de 60 de ani, din Șagu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 69, dinspre Arad spre Şagu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a revenit pe banda sa de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă. A intrat apoi în coliziune cu doi copaci și s-a răsturnat. Bărbatul a rămas încarcerat, decesul acestuia fiind pronunțat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Descoperire macabra ! Și-a găsit soțul spanzurat !

observator

Coronavirus Romania: 7.419 decese !

observator

Un TIR a luat foc. Șoferul a scăpat teafăr (Foto)

observator