Observator Transilvan
Cluj

Accident. Doi stalpi rupti (Foto)

Joi dimineață, în municipiul Gherla, a avut loc un accident rutier între două mașini. În urma accidentului, mașinile au fost avariate și doi stâlpi de transport a energiei electrice rupți la bază.

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență survenită în urma unui accident rutier produs pe strada Dejului din municipiul Gherla.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.30, iar în momentul sosirii la fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, și doi stâlpi de susținere a liniilor de transport a energiei electrice rupți la baza acestora.

Un bărbat de cca 50 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant. Prin disperatul unității a fost solicitată intervenția echipei specializate a furnizorului de utilități, având în vedere că cablurile susținute de stâlpi s-au rupt în urma impactului și a fost întreruptă furnizarea energiei electrice în zona respectivă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

PTF Petea: Alte 19 persoane escortate în carantina

observator

Atentie la radare. Vezi unde vor fi amplasate

observator

Camere video portabile la uniforma, pentru polițiștii din Dej

observator