Observator Transilvan
Life Satu mare

Decernare de premii la Muzeul Judetean

Vineri, 12 februarie a avut loc decernarea premiilor concursului online de artă vizuală „Stăpânii nopții”, organizat de Biroul de Turism Cultural din cadrul Muzeului Județean Satu Mare.

Concursul s-a adresat copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7-19 ani, tema fiind inspirată de expoziția cu titlul „Liliecii – Stăpânii nopții” care poate fi vizitată și acum la Muzeul Județean Satu Mare. La concurs au sosit peste 130 de lucrări impresionante din țară și din străinătate în două categorii de vârstă: de la 7 până la 12, respectiv de la 13 până la 19 ani. Juriul, compus dintr-un specialist biolog, o profesoară de artă plastică, un muzeograf specializat în științele naturii și directorul Muzeului, a avut o treabă foarte grea în selectarea lucrărilor cele mai bune, dar și la premiul publicului fiind strânse foarte multe aprecieri pentru cele mai bune creații.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Premiile pentru locul 1 la ambele categorii ale concursului, constau într-un smartwatch. Premiul publicului (rezultat din colectarea like-urilor si reacțiilor de pe pagina facebook a BTC ) și premiile II și III la ambele categorii, oferă un City Break la Carei, o vizită ghidată la Castelul Károlyi și o pizza family.

De asemenea, toți participanții concursului au primit câte doua bilete de intrare la expoziția „LILIECII – Stăpânii nopții”. Vara se va organiza un ghidaj de specialitate în Grădina Romei, la care sunt așteptați toți concurenții!

La categoria de vârstă 7-12 ani, au câștigat câte un smartwatch Róka Bálint și Rotărescu Ana, iar premiul publicului i s-a acordat lui Sara Potra.

Câștigătoarea categoriei 13-19 ani a fost Seffer-Patka Pitypang cu o creație foarte detaliată despre lumea liliecilor iar premiul publicului i s-a acordat lui Cânța Carla.

Concursul a fost organizat pentru a atrage atenția asupra protejării liliecilor și a habitatului lor.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Te va lăsa cu lacrimi ! Gestul pompierilor, impresionant

observator

Proiect transfronntalier pentru modernizarea unui drum. Vezi detalii

observator

Românii au stabilit un nou record cu privire la cumpărăturile online

observator