Observator Transilvan
Alte stiri

Desi a comis un viol, judecatoarea nu l-a arestat

O judecătoare a dispus înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul unui bărbat acuzat de viol asupra unei minore care a fost sechestrată timp de aproape un an. Explicația femeii este de necrezut.

Un caz șocant a avut loc la Brăila, unde un bărbat de 32 de ani, a fost acuzat ar fi ţinut sechestrată o minoră de 13 ani timp de 8 luni şi ar fi violat-o în mod repetat. Bărbatul era concubinul surorii fetei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Judecătoarea Cristina Coarnă, de la Judecătoria Brăila, a decis că bărbatul nu este periculos și poate rămâne în arest la domiciliu, fără a fi nevoie să ajungă în închisoare, motivând decizia și spunând că „arestarea preventivă s-ar justifica în cazul în cazul unui atentat terorist, cu victime multiple, nu în cazul unui viol.”.

Și nu s-a oprit aici. Judecătoarea a continuat, spunând: „Cum inculpatul nu poate fi ucis, nu poate fi lapidat în piața publică, instanța de fond a considerat că acesta poate fi plasat la domiciliu în arest pentru 60 de zile”, se mai arată în document.

Tribunalul Brăila a respins, însă, decizia şi l-a trimis pe suspect în arest preventiv.

Situația a fost sesizată la Inspecția Judiciară care urmează să cerceteze de ce judecătoarea a luat aceste decizii.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Lista tarilor din zona galbena, actualizata

observator

Emil Boc cere modificarea Constituției

observator

Bilant Covid – 25 noiembrie

observator