Observator Transilvan
Arad

Se reabiliteaza fosta Policlinica CFR

E șantier în toată regula pe Bulevardul General Vasile Milea, acolo unde în această perioadă au loc lucrări de reabilitare a fostei Policlinici CFR, abandonată de ceva vreme.

La final, aici ar urma să prindă viață un centru medical modern botezat deja Centru Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu Arad, aflat în subordinea Spitalului Militar din Timişoara. Clădirea a trecut din proprietatea Ministerului Transporturilor în proprietatea Ministerului Apărării Naţionale în anul 2018 și încă din acel moment se vorba de o reabilitare din temelii a imobilului. De la vorbe la fapte drumul a fost însă lung, dar nu chiar atât de lung pe cât ne-am obișnuit în Arad.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Fosta Policlinică CFR, viitorul Centrul Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu Arad, a fost preluat de către Ministerul Apărării Naţionale din administrarea Ministerului Transporturilor la data de 27 iunie 2018. În perioada iulie 2018 – aprilie 2020, Ministerul Apărării Naţionale a reuşit să parcurgă etapele de iniţiere a lucrărilor de intervenţie pentru reabilitarea centrului (realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie, a proiectului tehnic, a devizului estimat de lucrări etc). În cursul anului trecut, a fost demarată procedura pentru achiziţia lucrărilor prin SICAP/SEAP, lucrările de intervenţie fiind atribuite firmei Clever Solution Point, care a demarat lucrările, așa cum se poate vedea din poze.

Termenul de finalizare a șantierului de pe Milea, inițial propus pentru august 2021, a fost stabilit pentru 17 decembrie iar șantierul de acum lasă impresia că termenul ar putea fi respectat, dacă nu vor apărea, desigur, situații neprevăzute.

Related posts

Ciocnire violența la coborarea de pe pod (Foto)

observator

Sprijin pentru angajatorii care încadrează în muncă tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani

observator

Cand incepe vara astronomica

observator