Observator Transilvan
Alba

Prinși de politisti

Un bărbat și un tânăr din Alba au fost prinși de polițiști și depuși la Penitenciarul Aiud și respectiv Centrul de Reeducare a Miorilor Buziaș, unde își vor executa pedepsele pentru furt califcat în cazul adultului și tâlhărie în cazul tânărului.

Mai exact, potrivit reprezentaților IPJ Alba, la data de 18 februarie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat, de 40 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia, la data de 17 februarie 2021.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

De asemenea. la data de 18 februarie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au identificat și reținut pe un tânăr de 19 ani, din comuna Meteș, care este condamnat la executarea unei măsuri educative, privative de libertate de internare într-un centru educativ.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la un an de internare într-un centru educativ, pentru tâlhărie, faptă săvârșită în perioada minoratului. Acesta a fost depus în Centrul de Reeducare a Miorilor Buziaș, pentru executarea pedepsei.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Vremea în Transilvania până în 13 septembrie

observator

Urmărit la nivel european, identificat în urma unui control în trafic

observator

A crezut ca scapa. Polițiștii l-au prins

observator