Observator Transilvan
Arad Bihor Satu mare

Trafic intens de TIR-uri, la granița cu Ungaria

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a luat toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpului de aşteptare. Au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea personalului, precum şi a arterelor de control deschise pentru automarfare.

La graniţa cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care Poliția de Frontieră Română a alocat personal pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, însă numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de polițiști repartizaţi de către Poliţia Ungară.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Menţionăm faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de aşteptare.

În ultimele 24 de ore, la nivel naţional, poliţiştii de frontieră au efectuat formalităţile specifice pentru 13.500 de automarfare, dintre care numai la graniţa cu Ungaria s-a efectuat controlul pentru 7.000 de astfel de mijloace de transport (5.000 pe sensul de ieşire şi 2.000 pe cel de intrare).

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ești student și vrei să lucrezi în Germania? Acum ai șansa !

observator

Începe stresul ! De când se pot inscrie elevii la Evaluarea Naționala

observator

A fost sarbatoarea pe lacul de la Oteloaia. A 63-a editie ! (Foto)

observator