Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Revine frigul

Într-un interval de 24 de ore (vineri/sâmbătă) regimul de temperaturi se va prăbuși la nivelul întregii țări. O masă de aer extrem de rece va ajunge in România.

Vineri (5 martie) se va răci accentuat în nord-vestul și în nordul țării, dar în celelalte regiuni valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente și precipitații ziua în jumătatea de nord-vest, iar noaptea în special în sudul și centrul teritoriului. La început vor predomina ploile, apoi local se vor transforma în lapoviță și ninsoare. La munte vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 80…90 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Sâmbătă (6 martie) vremea va deveni rece pentru prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării. Valorile maxime se vor încadra între 0 și 7 grade, ușor mai ridicate în extremitatea de sud-vest.

Pe timpul nopții va fi și mai frig, temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -13 grade.

Related posts

Pieton accidentat grav

observator

Acreditarea Spitalului Clinic Judetean de Urgența Targu Mures, suspendata

observator

Primaria a decis ! Ce se intampla cu terasele ?

observator