Observator Transilvan
Cluj Life

Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021

Cântăreața Roxen, în vârstă de 20 de ani născută la Cluj, va reprezenta România la Eurovision 2021. Aceasta va interpreta piesa „Amnesia”.

Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, care cuprinde toate sentimentele pe care le-a trăit în ultima perioadă. Cântăreața consideră că piesă “Amnesia” este una ritmată care dă energie și putere oamenilor ce o ascultă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen.

Roxen era pe punctul de a reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa „Alcohol You” înainte ca concursul să fie anulat din cauza pandemiei. TVR a optat pentru trimiterea din nou a cântăreței la Eurovision Song Contest 2021.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident rutier pe drumul național 17

observator

Bilant Covid in Romania

observator

Zile libere pentru părinți. În ce condiții ?

observator