Observator Transilvan
Arad

„Imparatul” trimis în judecată

DIICOT – Structura Centrală a dispus trimiterea în judecată a „Împăratului”, precum și a altor două persoane – Vasile Cristian Florian și Stoica Marius – pentru trafic de droguri. Cei trei se află în arest preventiv după ce Tribunalul București a decis să le prelungească această măsură privativă până în 17 martie inclusiv.

Reamintim cititorilor că Uțu Rohozneanu a fost reținut în luna octombrie a anului trecut, în București, în urma realizării unui flagrant.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Împăratul” și ceilalți doi au fost depistați în timp ce încercau să efectueze tranzacții cu droguri de mare risc, fiind vorba despre 2.479 de comprimate MDMA care urmau să ajungă pe piața din București. Potrivit DIICOT, „la data de 19 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. În cauză s-a reținut faptul că cei trei inculpați au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București. La data de 18 octombrie, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA. La data de 19 octombrie, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”. Comprimatele de MDMA ar fi fost găsite de anchetatori în mașina lui Uțu Rohozneanu. Vasile Cristian Florian și Stoica Marius au recunoscut săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina lor de către procurori.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce meciuri se joaca, duminica, în baschetul feminin

observator

Sebi, copilul de 7 ani dispărut din ianuarie, a fost găsit mort

observator

Luni incepe simularea la Bac

observator