Observator Transilvan
Alte stiri

Indicator bun ! Accesul interzis !

DRDP Timișoara instalează pe bretelele de acces pe autostrada A1, de pe raza de activitate a DRDP Timișoara, în premieră indicatoare rutiere pentru a avertiza asupra accesului interzis.

Noile indicatoare au fost incluse în SR 1848-1:2011, capitolul Semnalizare rutieră. Indicatoare și mijloace de semnalizare rutieră. Aceste indicatoare de informare se montează suplimentar față de semnalizarea rutieră curentă, pentru a atrage atenția că se intră pe un sector cu acces interzis.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Primul indicator a fost montat astăzi în nodul rutier Giarmata (foto). Următoarele indicatoare se vor amplasa la km 353+600 (nod rutier Simeria), km 536+200 (nod Arad Sud) și km 584+000 (nod rutier Nădlac – DN 7). Pe cele 4 bretele unde se montează indicatoarele s-au înregistrat cel mai des pătrunderi pe acces interzis, producând accidente”, spun oficialii DRDP Timișoara.

Clujul a avut foarte multe cazuri de șoferi ajunși pe autostradă, dar pe sensul opus de mers. Unii chiar au produs accidente mortale, după ce au avut ideea de a întoarce în mijlocul drumului.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Adeverinta pentru somajul tehnic

observator

La noi se construiește în draci ! Suntem campioni europeni la capitolul asta

observator

Nu se inchide Romania

observator