Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Cum va fi vremea în Transilvania

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul zilelor de miercuri şi joi cu precădere în regiunile sudice, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade mai scăzute decât mediile multianuale, iar în nopțile de miercuri spre joi (10/11 martie) și joi spre vineri (11/12 martie) în majoritatea regiunilor.

Conform prognozei până în 21 martie, în Transilvania, până în jurul datei de 12 martie valorile termice maxime vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu medii de 4…8 grade, dar cele mai scăzute valori se vor înregistra în data de 10 martie. Pe parcursul nopților, în acest interval, vor fi valori negative în toată regiunea, cu medii de -7…-4 grade. Apoi, vremea se va încălzi, temperatura aerului va ajunge la medii ale maximelor de 8…11 grade și ale minimelor de -2…0 grade. Spre finalul săptămânii viitoare, deși vor fi variații termice de la o zi la alta, valorile se vor menține apropiate de cele normale pentru pentru această perioadă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, slabe cantitativ, spre sfârșitul acestei săptămâni. Probabilitatea pentru precipitații mai însemnate cantitativ va creşte semnificativ după data de 14 martie.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident grav. Un tanar incarcerat

observator

Reținut pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

observator

I-a șlefuit mașina ! Făptașul căutat pe Facebook (Foto)

observator