Observator Transilvan
Alba

Aventură la volan fără permis, pe un drum din Alba

Un tânăr de 17 ani din Alba care a condus o mașină fără a avea permis, dar și proprietarul autoturismului s-au ales cu dosar penal. Polițiștii l-au oprit pe minor în trafic, în comuna Berghin.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe DC 106 I, pe raza comunei Berghin au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din comună.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care cu toate că acesta știa că tânărul nu deține permis de conducere.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis, iar față de bărbatul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu deține permis.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Filmari spectaculoase cu Autostrada Sebes – Turda (Foto&video)

observator

Despagubiri de 353 de milioane de lei pentru cei afectati de inundatii. 14 judete vizate

observator

A furat o mașina în valoare de 20.000 de euro

observator