Observator Transilvan
Mures

Intervenții ale pompierilor în weekend

În această dimineața, în jurul orei 02:20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o reclamă luminoasă din municipiul Târgu Mureș, Piața Teatrului.

Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, aceștia ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre un incendiu produs la o reclamă de aproximativ 0,5mp., aceasta se afla poziționată deasupra unui operator economic. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propage. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Sâmbătă, 13 martie, pe raza județului Mureș au avut loc două accidente rutiere la care au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pompierii voluntari (SVSU), După cum urmează:

În jurul orei 12:10, accident rutier/tamponare între două autoturisme pe raza localității Daneș, au intervenit SVSU Daneș. Din fericire nu au fost victime.

În jurul orei 16:50, accident rutier produs de un singur autoturism la ieșire din orașul Iernut spre municipiul Târnăveni, au intervenit SVSU Iernut. Din fericire nu au fost victime. Drumul a fost blocat pe un sene de mers pe toată durata intervenției.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Când trecem la ora de vară

observator

Doi copii răniți, după impactul dintre două mașini

observator

Accident cu doi raniti grav. Pericol de explozie

observator