Observator Transilvan
Maramures

Jandarm maramureşean, multiplu campion la șah

De-a lungul timpului, maiorul Vasut Zaharia a participat la concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne și nu numai, reprezentând cu cinste unitatea noastră clasându-se aproape de fiecare dată pe locurile de frunte.

În anul 2017 s-a clasat pe locul III, în anii 2014, 2016 și 2019 a obținut locul II, în anul 2018 a obținut locul I iar în anul 2020 la Concursul Național de șah online, organizat de IPA România, maiorul Văsuț Zaharia s-a clasat pe locul întâi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Maior Văsuț Zaharia activează în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș din anul 2005 iar în prezent face parte din Compartimentul Formare Profesională.

Ofițerul încearcă să îi ajute și pe alții să deprindă secretele șahului și inițiază copii în tainele acestui sport în cadrul clubului sportiv Tinere Speranțe din Baia Mare de peste 20 de ani.

În continuare colegul nostru își propune să reprezinte instituţia noastră la competițiile ce se vor organiza, unde va trebui să înfrunte colegi din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne și nu numai. Noi suntem convinşi că Zaharia va urca din nou pe podium şi va demonstra că sportul minţii se îmbină perfect cu profesia de jandarm!”, spun reprezentanţii IJJ Maramuireş.

Related posts

Noi zone din România, atestate ca stațiuni turistice de interes național

observator

Reguli noi pentru pescari

observator

Cum va fi vremea de Florii și de Paste ?

observator