Observator Transilvan
Arad

22 de statii de inchiriere a bicicletelor

Primăria Municipiului Arad a lansat licitația pentru implementarea sistemului de închiriere a bicicletelor în municipiu. Proiectul este finanțat prin POR.

Acesta prevede amplasarea unor stații de închiriere a bicicletelor, în 22 de puncte de pe raza municipiului. Sistemul se va numi „AradBikes”, iar conform caietului de sarcini al licitației, acesta „va contribui la creșterea gradului de utilizare a bicicletei ca un mijloc oficial de transport public în Arad”. În caietul de sarcini, municipalitatea se laudă cu „o rețea de piste de biciclete de 120 km care acoperă principalele artere de circulație și străzile importante din cartierele orașului”, însă pistele de biciclete din municipiu și-au arătat, de-a lungul anilor, inutilitatea.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Lucrările de bază cuprinse în caietul de sarcini prevăd construirea unui număr de 11 platforme în vederea amplasării echipamentelor pentru închirierea bicicletelor, „amplasarea sistemului de închiriere biciclete pe toate cele 22 stații”, achiziționarea unui număr de 330 de biciclete în vederea închirierii lor, respectiv „semnalizare rutieră și verticală”.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Transporturi agabaritice pe doua rute

observator

S-a rasturnat cu camionul. Soferul a murit (Foto)

observator

Superluna roz a fost vizibila în această noapte

observator