Observator Transilvan
Alte stiri

S-a surpat Autostrada Transilvania

Autostrada Transilvania s-a surpat între Nadaselu si Gilau, pe tronsonul denumit „Autostrada Muzeu”.

Pe o porțiune de cativa kilometri, in mai multe locuri, taluzul a luat-o la vale, cu tot cu rigolele de scurgere. În zona, viteza de circulatie a fost limitata la 60 de km pe ora, iar acum, pentru ca lucrarea este inca in garantie, constructorul ar trebui sa remedieze totul pe propria cheltuială.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Surparea s-a produs in zona kilometrului 52, pe sensul de mers de la Nadaselu la Gilau. Surparea pe o lungime de zeci de metri a făcut ca taluzul de pe margine să alunece pana aproape de partea carosabila.

Pe sectorul de autostrada A3 cuprins între km 52+553 – km 61+350, calea 2, s-au produs două alunecari ale taluzurilor datorită cantităților însemnate de precipitații din ultimele zile

CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea defecțiunilor apărute, în cel mai scurt timp. Lucrările vor fi executate pe cheltuiala acestuia. Menționăm ca acest sectorul de autostrada se afla in perioada de garanție. Astfel, CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea defecțiunilor apărute in cel mai scurt timp. Lucrările de remediere sunt executate de către antreprenor pe cheltuiala acestuia”, au transmis reprezentanții companiei de drumuri.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Primul tomograf care „vede” coronavirusul

observator

A căzut în prăpastie ! Tânăr, salvat de salvamontiști (Foto)

Pui de o zi, infectate cu gripa aviara

observator