Observator Transilvan
Cluj Sport

Baschet: Clujul bate CSM Targu Jiu

U-BT Cluj a obținut o victorie clară în partida disputată la Polivalenta din Cluj-Napoca, scor 103-68, împotriva celor de la CSM Târgu Jiu.

Clujenii au început meciul în formula Marquis Wright, Justin Edwards, David Vida, Karel Guzman și Andrija Stipanovic, în timp ce gorjenii i-au avut în primul cinci pe Revaz Rogava, Stefan Nikolic, Jacob Spurgeon, Camil Berculescu și Stefan Andrejevic.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Echilibrul s-a păstrat doar în primele patru minute. CSM Târgu Jiu conducea chiar cu 9-8, dar clujenii au rupt echilibrul cu un run de 20-2! La finalul primului sfert, clujenii conduceau la 17 puncte, scor 31-14, după reușita de 3 puncte a lui Patrick Richard. Ecartul s-a mărit până la pauză, când gorjenii n-au reușit să se apropie la mai puțin de 17 puncte (41-24). După 20 de minute, elevii lui Mihai Silvășan conduceau la 21 de puncte, scor 47-26. În a doua repriză U-BT Cluj a continuat să domine. Astfel, după trei sferturi aveau un avantaj de 30 de puncte (75-45), iar la finalul meciului au obținut victoria la 35 de puncte (103-68).

Marquis Wright a marcat 20 de puncte, Justin Edwards 19, Karel Guzman a înscris 18 puncte, andrija Stipanovic 16 puncte, Karlo Zganec 13 și David Vida 10 puncte și 8 recuperări.

De partea cealaltă Stefan Andrejevic a înscris 18 puncte cu 8 recuperări, Darien McClain 16 puncte și Jacob Spurgeon 14.

După acest meci, U-BT a ajuns la 18 victorii consecutive fără înfrângere în LNBM, în timp ce CSM Târgu Jiu coboară la 4-13.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Congres Internațional, online

observator

Șoferii care se întorc din străinătate cu mașina mai pot circula 24 de ore cu ITP-ul expirat

observator

Cod galben de ceata si chiciura in mai multe judete din Transilvania

observator