Observator Transilvan
Maramures

Țigări confiscate la Viseu de Sus

Ieri, 30 martie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, județul Maramureș, au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Vișeu de Sus, județul Maramureș, un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în România.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Mașina era condusă de către cetățeanul român M.V., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, iar la controlul autoturismului polițiștilor de frontieră au descoperit în portbagaj trei colete cu țigări.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului în cauză împreună cu șoferul la sediul Poliției de Frontieră, în vederea efectuării unui control amănunțit a mijlocului de transport.

În urma inventarierii baxurilor descoperite în portbagaj a rezultat cantitatea de 1.230 de pachete cu ţigări, cu timbru fiscal Belarus, în valoare de aproximativ 14.400 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul țigărilor, în valoare de 7.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în continuare se fac verificări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Catalin Chereches a fost reales primar la Baia Mare

observator

Ambasadorul Chinei a vizitat Barsana. I-a plăcut locul !

observator

Gloria a pierdut meciul cu Minaur

observator