Observator Transilvan
Maramures Salaj Satu mare

Perchezitii in trei judete din Transilvania

Azi, 31 martie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat un număr de 15 percheziții domiciliare. Percheziile s-au desfasurat pe raza județelor Maramureș, Satu Mare și Sălaj, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În cauză s-a reținut faptul că grupul infracțional organizat format din nouă persoane ar fi comercializat țigarete provenite din contrabandă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pe parcursul cercetărilor, au fost ridicate 285.400 de țigarete de proveniență extracomunitară, de diferite mărci, în valoare de peste 153.000 de lei, mai multe bunuri, precum și suma de 34.900 de lei.

În urma perchezițiilor, au mai fost ridicate alte 7.963 de pachete de țigarete, în valoare de 95.556 de lei și două telefoane mobile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare, S.C.C.O. Sălaj, al criminaliștilor din cadrul I.P.J. Maramureș, precum și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Maramureș.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Copil de 1 an, transportat cu elicopterul la Cluj

observator

775 de persoane au ajuns în carantina

observator

Program special de Rusalii la Primărie

observator