Observator Transilvan
Satu mare

Drum receptionat la Mediesu Aurit

Consiliul Județean Satu Mare a realizat recepția finală a drumului județean DJ 196 Potău – DN 19F. Sectorul de drum modernizat are o lungime de 3,6 km, iar valoarea totală a lucrărilor executate este de 3.120.994 lei (cu TVA).

Drumul reabilitat are o lățime de 6 metri. S-au montat 150 de metri liniari de parapeți metalici și s-au realizat 244 de accese la proprietăți.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Noua porțiune de drum modernizat va constitui și o legătură de acces spre noul pod peste Someș care va lega localitatea Potău din comuna Medieșu Aurit de localitatea Cărășeu, comuna Culciu. Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, șeful Serviciului Drumuri și Poduri, Marcel Faur și echipa din cadrul Direcției Tehnice, au analizat cu primarul comunei Medieșu Aurit, Marian Torok și viceprimarul Olah Szabolcs, cele mai bune măsuri de sprijin în vederea derulării în condiții optime a acestui proiect.

La sfârșitul lunii aprilie va fi predat proiectul tehnic, iar apoi va fi lansată licitația pentru construcția noului pod.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cod galben de ploi în judetul Satu Mare

observator

Istoria informaticii românești, descrisă de cei care au trait-o

observator

Liga Naționala de Baschet Feminin la faza a doua. Vezi programul meciurilor

observator