Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Financiar

Licitatie pentru o porțiune din raul Bistrita

Primăria Bistrița a scos la licitație, pentru suma de 213.131,42 lei, serviciile de elaborare a expertizei tehnice pentru obiectivul de investiție “Coridor de mobilitate durabilă aferent râului Bistrița”. Data limită pentru depunerea ofertelor este ziua de 12.04.2021, ora 15.00.

Obiectivul general al proiectului, pentru care este de reducere a emisiilor de carbon în municipiul Bistrița prin realizarea unui coridor de mobilitate urbană durabilă (Linia Albastră) care să conecteze zonele funcționale ale orașului, aferent râului Bistrița.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Obiectivul specific al proiectului propus este de realizarea unui nou coridor de mobilitate urbană pe traseul DN 17 – DJ 154 (Sărata) – DC 8G (Parc Industrial Bistrița Sud, str. Zăvoaie) – DJ 173 C (str. Mihai Viteazul) – str. Codrișor – DJ 173 – DC 8 – str. Valea Ghinzii – str. Lacului – str. Aerodromului – str. Secundară 3 Unirea – DN 17 (Unirea), care să interconecteze zonele funcționale de pe malul stâng al râului Bistrița cu DN 17 și cu zonele funcționale de pe malul drept al râului Bistrița.

Prin realizarea coridorului de mobilitate durabilă vizează se dorește dezvoltarea integrată a transportului public în comun, circulației bicicliștilor și pietonilor.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Începe maratonul de vaccinare pentru tinerii cu vârsta între 16-18 ani

observator

APIA trage linie. Cati fermieri au fost autorizati la plata ?

observator

Transport agabaritic, astăzi, prin Bors, Bistrita, Cluj și Dej

observator