Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Sport

Victorie pentru Gloria Bistrita

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat ultimul meci al turului Ligii Florilor, disputat în Sala Polivelantă din București și considerat pe teren propriu, 28-25 (14-11) cu penultima clasată Activ Prahova Ploiești.

Gloria 2018 își va afla locul ocupat la finalul primei părți a campionatului, în care a strâns 7 victorii și 7 înfrângeri, după disputarea tuturor jocurilor din această etapă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Au adus victoria: Laura Pristăvița – 7 goluri, Nicoleta Dincă – 6, Mariana Costa – 5, Almudena Rodriguez – 4, Daniela Rațiu – 2, Valentina Ardean Elisei – 1, Natallia Savchyn – 1, Dziyana Ilyina – 1, Andreea Tetean – 1.

Un meci foarte disputat. Le felicit pe fete pentru modul în care au abordat partida. Împreună cu ele și stafful încercăm să creștem tot mai mult. Avem o perioadă în care multe dintre jucătoare vor fi prezente la loturile naționale iar perioada de pregătire cu întreg lotul va fi scurtă, din păcate, înainte de viitorul turneu – cel de acasă. E foarte important pentru noi să câștigăm, să prindem încredere și va fi mai bine”, a declarat antrenorul Radu Alexandru Moldovan, potrivit paginii de Facebook a grupării bistrițene.

Am întâlnit o echipă destul de motivată și probabil că după meciurile nu prea bune ale noastre și-au dorit o victorie astăzi. Ne bucurăm că am câștigat și sperăm să continuăm cu victorii pe linie pentru că avem mare nevoie de puncte”, a spus Nicoleta Dincă.

Primele etape din retur sunt programate în perioada 26-30 aprilie, atunci când Gloria 2018 va întâlni în ordine CSM Galați, HC Zalău, Rapid București, CSM Slatina.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce se intampla cu votantii care au febra de peste 37,3 grade Celsius

observator

Fermierii pot face credite, cu suport de la APIA

observator

Aproape 200 de persoane au intrat în țara, azi noapte, pe la Petea

observator