Observator Transilvan
Arad

Au căzut cu mașina în Canalul Morilor. Au murit (Foto)

O mașina s-a răsturnat în Canalul Morilor, la ieșire din orașul Ineu. Apa a acoperit aproape în întregime mașina – care a căzut în canal pe plafon. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 20:30.

ISU Arad anunță că în interiorul mașinii au găsit un bărbat și o femeie, ambii inconștienți. Pompierii lucrează pentru scoaterea celor doi din autovehicul.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o autospecială SMURD și o autoscară. În sprijin a plecat și descarcerarea grea de la Detașamentul Arad, o altă autospecială SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad. În total, la locul accidentului sunt 15 salvatori.

Autoturismul care se deplasa dinspre Arad spre Ineu, condus de un bărbat de 81 de ani, din Ineu, a derapat, părăsind partea carosabilă, a lovit două conducte de gaz, după care s-a răsturnat într-un canal colector. În urma evenimentului rutier și-au pierdut viața conducătorul autoturismului și o femeie de 76 de ani, din Ineu, pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a precizat IPJ Arad.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Raed Arafat: După două săptămâni s-ar putea impune și alte restricții

observator

Maine reincepe scoala

observator

Cutremur în Romania. S-a simțit și la Arad

observator