Observator Transilvan
Mures Pastila de sanatate

Campanie de donare de sange

În perioada 15 aprilie – 30 iunie, Shopping City Târgu Mureș, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Târgu Mureș, lansează campania „Donează Sânge, Dăruiește Viață”.

La Shopping City Târgu Mureș, gesturile frumoase sunt răsplatite cu produse și momente de relaxare la Starbucks, una din cele mai cunoscute locații din oraș. Oricine dorește să se implice, prin donarea de sânge, este recompensat de către centrul comercial cu un voucher la cea mai apreciată cafenea din Târgu Mureș. Astfel, donatorii de sânge se pot bucura de o porție de energie pentru întreaga zi, în semn de recunoștință pentru grija pe care o au pentru cei de lângă ei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Persoanele interesate se pot implica în campanie, urmând pașii de mai jos:

    1. Donează sânge la Centrul de Transfuzie din Târgu Mureș;
    2. Se prezintă cu certificatul de donator la InfoDesk-ul Shopping City Târgu Mureș;
    3. Primesc instant un voucher Starbucks, în semn de recunoștință pentru altruismul de care au dat dovadă.

Pe 7 aprilie, Shopping City Târgu Mureș a sărbătorit Ziua Internaționala a Sănătății alături de cei 28 de angajați ai Centrului de Transfuzie din oraș. Starbucks s-a alăturat acestei inițiative, dăruind angajaților cafea cu mesaje personalizate în ton cu sărbătoarea.

Campania „Donează Sânge, Dăruiește Viață” face parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Aceasta reprezintă angajamentul Shopping City Târgu Mureș la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Platforma reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Satu Mare: 7 comune in scenariul rosu !

observator

Instabilitate atmosferica în toata Transilvania

observator

Restricții pentru persoanele ne-vaccinate

observator