Observator Transilvan
Maramures

Câine sfâșiat de un pitbull

Un câine a fost sfâșiat pur și simplu pe o stradă din Baia Sprie de un alt câine, din rasa pitbull, ”scăpat” dintr-o curte.

Spunem ”scăpat” între ghilimele pentru că localnicii spun că nu ar fi pentru prima dată când acesta ucide un alt câine, fie el și hoinar, care trece pe strada respectivă. Aceiași localnici spun că proprietarul acestui pitbull ar fi spus nu își poate explica ieșirea animalului din curte. Trebuie să spunem că strada respectivă este în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Baia Sprie.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cert este faptul că astăzi pitbull-ul a ucis din nou. Leșul câinelui omorât a fost lăsat pe marginea străzii într-o baltă de sânge în timp ce pitbull-ul a fost dus în curte. Pe corpul acestuia se vă urmele de sânge.În urma apariției în mediul on-line a articolului ” EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: CÂINE SFÂȘIAT DE UN PITBULL “SCĂPAT” DINTR-O CURTE. POLIȚIA ANIMALELOR DOARME?” publicat de VASILEDALE.RO, polițiștii din Baia Sprie au dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate, prin compartimentul de specialitate, urmând ca la finalizarea acestora să se stabilească cauza producerii evenimentului precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Sursa: www.vasiledale.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Pompier din Maramures, diagnosticat cu coronavirus

observator

Premierul da asigurari că nu urmează o carantină națională de Paşte

observator

Zeci de misiuni, în ultimele 24 de ore, pentru jandarmii maramureseni (Foto)

observator