Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Life

Bistrita: Cine este noul director al Centrului de Cultura ?

Angajații Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud s-au întrunit la Centrul Cultural Dacia pentru a propune un manager interimar al instituției, ca urmare a faptului că Gavril Țărmure va ocupa funcția de manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița, post obținut prin concurs.

Alexandru Pugna a fost propus manager interimar și votat în unanimitate de către colegi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Această inițiativă a angajaților Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud de a-l propune și alege pe Alexandru Pugna ca manager interimar al instituției a fost agreată de către președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, cel care va face, potrivit legii, această numire”, se arată într-un comunicat al Centrului Județean pentru Cultură.  

Alexandru Pugna este membru fondator al Ansamblului Folcloric Profesionist ”Dor Românesc”, îndeplinind și calitatea de solist vocal al acestui colectiv artistic, de la înființare până în prezent. De-a lungul timpului a fost consilier municipal (2000-2008), consilier județean (2008-2012), vicepreședinte al Consiliului Județean (2012-2017) și secretar de stat în Ministerul Culturii (2017-2019).

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Partia teleschi, inchisa

observator

Covid: 9.756 de decese !

observator

Inel roman găsit de pirotehnisti

observator