Observator Transilvan
Satu mare

Mai multe magazine amendate cu sume mari

În urma controalelor efectuate de către inspectorii DSV Satu Mare în perioada 4-9 aprilie, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.400 de lei.

Dintre acestea, o amendă contravențională în valoare de 10.000 de lei, pentru un magazin alimentar din Ardud, pentru comercializarea produselor alimentare neetichetate potrivit legislației în vigoare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Două amenzi contravenționale în valoare totală de 2.400 de lei au fost aplicate pentru două magazine alimentare din Hodișa și Bârsăul de Sus, pentru comercializarea produselor alimentare în spații necorespunzătoare și neaprobate sanitar veterinar, respectiv șapte avertismente, pentru șapte producători particulari, din Piețele Agroalimentare, Piața Mare – 2, Someș – 1, Piața Mică – 2 din Satu Mare și Piața Carei – 2.

A fost pusă sub sechestru/reținere oficială cantitatea de 16,69 kg produse alimentare în valoare de 384 de lei, produse care au fost dirijate spre incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Related posts

Cum se vor desfășura examenele de Bacalaureat și Evaluarea Naționala ?

observator

Asta e tare de tot ! TEDx revine la Satu Mare !

observator

Un băiețel are nevoie de ajutor. Este grav bolnav

observator