Observator Transilvan
Alte stiri Life

Nunta la un restaurant din Kaufland

Sub sloganul „Căsătorește-te într-un supermarket!”, restaurantul Kovacs a organizat o nuntă în toată regula, cu miri, preot, fotograf și alaiul de invitați.

Scopul organizatorilor pare a fi unul de protest, dat fiind că restaurantele și sălile special amenajate pentru evenimente sunt închise.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Căsătorește-te într-un supermarket ! Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. 🛒 Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune”, se precizează pe pagina de Facebook a restaurantului.

Sursa: www.bugetul.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Un autocar cu 49 de romani la bord, a luat foc (Foto)

observator

„Ziua Imnului National” va fi marcata solemn, la Carei

observator

11 perchezitii la mafia drogurilor. 36 de persoane ridicate de mascati

observator