Observator Transilvan
Satu mare

Premierul in vizita in judetul Satu Mare

Prim-ministrul României, Florin Cîțu și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, se află astăzi într-o vizită oficială în județul Satu Mare.

Cei doi oficiali au fost întâmpinați la aeroport de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, vicepreședinții Ioan Rus și Cristian Valer Beșeni, împreună cu o delegație a Instituției Prefectului și Primăriei Satu Mare. În cadrul vizitei sale, premierul și ministrul a evaluat stadiul mai multor investiții importante din județ și vor discuta cu autoritățile măsurile care vor fi luate pentru accelerarea procesului de vaccinare în județul Satu Mare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Florin Cîțu și Lucian Bode vizitează în aceste momente șantierul Centurii de Ocolire a municipiului Satu Mare. Este una dintre investițiile de anvergură din județ, care, odată finalizată, va permite decongestionarea traficului de vehicule din municipiul Satu Mare și în același timp va fi un punct de legătură cu rețeaua de drumuri europene.

Este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene, iar constructorul desfășoară lucrările în ritm alert. Premierul a insistat pentru menținerea în grafic a lucrărilor, astfel încât această investiție majoră să poată fi încheiată în 2021. „Există resursele financiare necesare finalizării acestui obiectiv, iar investiția trebuie să fie încheiată în acest an. România are nevoie de infrastructură rutieră”, a punctat premierul Florin Cîțu.

Related posts

Artă pe pâine. Au expus 31 de artiști (Foto)

observator

Finală la „Star Select”. Vezi când

observator

Șofer premiat pentru un record absolut: 197 km/h

observator