Observator Transilvan
Satu mare

Târgul Produselor Satmarene

Sătmărenii sunt invitati să viziteze căsuțele meșterilor și să participe la prezentările practice pe care aceștia le vor face sâmbătă și duminică în intervalul orar 16.00- 17.00.

Târgul Produselor Sătmărene își deschide din nou porțile pentru sătmărenii care iubesc tradițiile și își doresc să susțină meșteșugarii și artizanii. La ediția care are loc în acest week-end, 15-16 mai, îi aducem în prim plan pe cei care prin talentul și munca lor duc mai departe meșteșugurile și tehnica de realizare a produselor confecționate manual.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cadrul acestei ediții vor fi organizate o serie de prezentări practice și interactive, prin intermediul cărora sătmărenii sunt invitați să observe ce presupune realizarea unui produs de calitate, care să facă cinste județului Satu Mare. Astfel, îi invităm pe sătmăreni să viziteze căsuțele meșterilor și să participe la prezentările practice pe care aceștia le vor face sâmbătă și duminică în intervalul orar 16.00- 17.00.


• SÂMBĂTĂ: olărit, cusut manual, manufactură articole din piele, dărăcit lâna, realizare decorațiuni din fimo
• DUMINICĂ: realizare bijuterii, învelire sticle cu ratan, împletit din știuleți, realizare păpuși din diverse materiale, croșetat.


Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” și Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale , cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Incendiu la o casă din Livada, produs de un chistoc de țigara (Fotogalerie)

observator

Reabilitarea Monumentelor Sătmărene. Grija pentru Patrimoniul Cultural

observator

Avocat acuzat de trafic de influență, achitat

observator