Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Niciun dosar aprobat în programul Rabla

Niciuna dintre solicitările depuse în acest an în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus nu a fost încă aprobată, a declarat Barna Tanczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

AFM nu a aprobat până acum niciun dosar. Săptămâna aceasta intră în comitetul de aprobare primele dosare, care au fost depuse după deschiderea programului. Am solicitat ca săptămânal cel puțin 200 de dosare să fie aprobate, astfel încât programul să pornească. Comitetele de aprobare nu sunt organziate pentru că au venit foarte multe dosare din 2020. Nici măcar acelea nu au fost terminate. Am cerut conducerii AFM să simplifice, să elimine direcțiile care nu au contribuție în aprobarea dosarelor”, a spus ministrul.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Programul Rabla Plus este cel care finanțează achiziția de mașini electrice, cu 45.000 de lei și cu 20.000 de lei mașinile hibrid. Programele au fost deschise în urmă cu trei săptămâni.

Ministrul a precizat că în 2020 s-au depus peste 50.000 de dosare iar în acest an alte câteva zeci de mii.

Related posts

Tratarea bolilor cu apa sarata și namol … la Saratel

observator

Pe Nădab – Seleuş şi Sântana – Sintea Mică se toarnă stratul de uzură

observator

Organizarea concursului de titularizare a fost deblocată

observator