Observator Transilvan
Alte stiri Turism

Campania „România Vie”, în 7 tari est-europene !

www.calatorinbascheti.ro, unul dintre cele mai influente bloguri românești dedicate turismului, a lansat astăzi campania „România Vie”, o inițiativă independentă prin care dorește să pună umărul la revigorarea turismului autohton, grav afectat de criza pandemică. Initiativa le aparține Laurei Vereha și careianului Sebastian Secan.

Printre destinațiile turistice propuse în cadrul campaniei de jurnaliștii Laura Vereha și Sebastian Secan, deținătorii blogului calatorinbascheti.ro, se numără Munții Făgăraș, Munții Apuseni, Bucegi și Abația Cistericiană de la Cârța, a cărei poveste uimitoare a inspirat filmul ”The Nun”, satele săsești, Transfăgărășanul, considerat cel mai frumos drum din lume și ”La Palma”, cea mai lungă tiroliană din Europa de Est, aflată în Bucovina.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

,,Avem ce alții nu au, dar nu știm cum să ne punem în valoare, nu știm să ne vindem sau nu există interes. Venim noi cu clipul neoficial de prezentare a României, așa cum o vedem: frumoasă, magică, autentică, de neratat în 2021. De ce ți-ai face o vacanță în România? Pentru că vei avea un mic colț de rai pentru tine, cu tot ce ți-ai putea imagina: locuri instagramabile, mare, munte, sălbăticie și aer medieval, așa cum nu mai găsești nicăieri în lume”, spune Laura Vereha.

,,Vrem să vă inspirăm să descoperiți România cât încă mai e autentică, cât mâncarea încă mai are gust, cât timp tradițiile sunt încă adevărate. Noi avem toate astea, iar asta ne face unici în lume. Din acest motiv ne-am dorit să ne facem auzită vocea și dincolo de granițe. Dat fiind situația epidemică la nivel internațional, turismul românesc a fost grav afectat și are nevoie de resuscitare. Așa s-a născut inițiativa noastră independentă, realizată cu resurse proprii, din dorința de a pune umărul la relansarea turismului românesc”, completează Sebastian Secan.

Campania și videoclipul de promovare sunt lansate, în premieră, pentru România, în șapte țări est-europene: România, Ungaria, Cehia, Croația, Bulgaria, Slovenia și Slovacia, printr-un challenge oficial pe TikTok: #RomaniaVie și ”RomaniaAlive” și este susținută de creatori de conținut și de influenceri din țările enumerate mai sus.

Pe parcursul campaniei, care se va derula atât pe blogul calatorinbascheti.ro, cât și pe conturile de Instagram, TikTok, YouTube și Facebook ale acestuia, alături de articole, care vor propune destinații din țară mai puține știute, vor exista și provocări gândite astfel încât să îi determine pe români și pe străini să descopere ”România Vie”. De asemenea, jucători importanți din industria turistică vor încerca să găsească ”Soluții pentru turismul românesc” după criza pandemică, în cadrul mai multor întâlniri transmise live pe Instagram.

Campania de promovare turistică a României „România Vie” este o inițiativă independentă, realizată din resurse proprii, cu sprijinul Asociației Țara Făgărașului și Ștefan Constantin Videography.

Lansat în noiembrie 2018 de jurnaliștii de televiziune Laura Vereha și Sebastian Secan, calatorinbascheti.ro a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute și influente bloguri de travel din România. Blogul își propune să arate publicului România neștiută, uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai bănui că sunt la noi în țară. Cu peste 246.000 de fani pe Facebook, 127.000, pe Instagram, 351.000 de urmăritori pe TikTok și 1.026.000 recordul de vizitatori pe lună, calatorinbascheti.ro este cel mai citit din România pe contentul de travel care vizează destinațiile din țară.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Masinile cu volan pe dreapta vor fi interzise in Romania

observator

Cumplit ! A murit prins intre fiare !

observator

Crima. Tanara ucisa de iubit

observator