Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Sport

Au bătut Craiova la handbal

În etapa a 25-a a Ligii Florilor la handbal feminin, disputată în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a jucat cu SCM Craiova.

Duelul vecinelor de clasament a fost câștigat de echipa bistrițeană cu 24-22, după ce la pauză a condus cu 12-11, care a urcat un loc, de pe 9 pe 8.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Au adus victoria, a doua consecutivă după cea cu CSU Cluj-Napoca: Dziyana Ilyina – 6, Nicoleta Dincă – 5, Andra Moroianu – 4, Natallia Vasileuskaya – 2, Valentina Ardean Elisei – 2, Andreea Tetean – 2, Mariana Costa – 2, Raluca Băcăoanu – 1.

A fost un meci dificil pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Am făcut un joc bun, atât pe faza de atac cât și pe cea de apărare, am avut soluții de fiecare dată. Le felicit pe jucătoare și de asemenea staff-ul tehnic pentru victorie. Ne-am pregătit bine pentru turneu și ne-a ieșit, ne bucurăm mult. Era un meci important pentru noi, sunt trei puncte care ne-au adus liniște pentru că eram și noi în zona de jos a clasamentului. O să privim de acum mai relaxați turneul. Sperăm să facem meciuri cât mai bune în continuare”, a declarat antrenorul interimar Radu Alexandru Moldovan.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Kaufland ofera finanțare pentru ONG-uri. Ce proiecte vor primi bani ?

observator

Munți de gunoaie la Colibita

observator

3 milioane de teste rapide pentru unitățile UPU

observator