Observator Transilvan
Arad Cluj Mures Pastila de sanatate

Al doilea transplant de inimă din acest an la IuBcT

Noaptea trecută echipe mixte de medici din Arad, Bucureşti, Cluj şi Târgu Mureş au prelevat, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, organe esenţiale în salvarea de vieţi de la o pacientă în vârstă de 30 de ani aflată în moarte cerebrală în urma unui accident.

Cordul a fost transplantat de o echipă condusă de dr. Horațiu Suciu la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, beneficiarul este un bărbat în vârstă de 60 de ani, care era pe lista de așteptare de doi ani.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Astazi Târgu Mureș a fost din nou la înălțime. O echipa de profesionisti pe care am avut onoarea sa o coordonez a parafat o noua pagina a excelentei in medicina. In toiul noptii, cordul de la Arad a fost prelevat de o echipa pentru care nu conteaza ca este noapte sau zi, dar pentru care salvarea unei vieti inseamna totul! Transplantul cardiac efectuat astazi, al doilea în acest an, este rezultatul profesionalismului si determinarii unui colectiv de exceptie care se încăpățânează sa demonstreze ca medicina de performanta este la ea acasa la Tg.Mures! Coordonarea a fost perfecta, iar transportul asigurat de colegii de la SMURD a fost la nivelul celor mai inalte asteptari! Va mulțumesc tuturor pentru aprecierea si sustinerea pe care o simtim permanent. Sunt elementele care ne motivează să menținem excelența medicală la TgMures.”, a scris dr. Horașiu Suciu, pe pagina de socializare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

S-a urcat cu TIR-ul pe parapeti (Foto)

observator

A dat foc gunoiului

observator

Cum va începe școala ?

observator