Observator Transilvan
Alte stiri

Un tren a rămas fără frâne

Un tren Regio cu 100 de călători, care plecase din Bucureşti către Craiova, a rămas fără frâne la scurt timp după ce a trecut de localitatea Titu. Trenul s-a oprit în cele din urmă la circa 300 de metri de gara Goleşti.

Peste 40 de pasageri au suferit atacuri de panică. Toţi călătorii au fost transferaţi în alt tren, cu care au plecat spre destinaţie. Acum se desfăşoară o anchetă, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Panica s-a instalat în trenul Desiro în momentul în care mecanicul a alertat călătorii ca trenul nu mai poate frâna şi nu vor mai opri în staţia următoare. Ar fi cerut ajutorul controlorului de bilete, spun pasagerii, care au trecut prin momente de groază. Dar controlorul panicat nu a putut să îl ajute cu absolut nimic.

Pasageră: „Efectiv nu ştia unde e frâna de mână. Ne întreba pe noi unde e frâna de mână. Ca şi cum… nu mi se pare normal. Am plasa jumulită, am trecut prin momente de groază”.

Cum nimeni nu l-a putut ajuta, iar trenul trecea prin gara Goleşti şi se îndrepta, în viteză, spre Piteşti, mecanicul a recurs la ultima soluţie.

Pasageră: „A sărit printre noi, ne-a spus să ne dăm la o parte şi să-i acordăm culoarul liber, ca să poată să ne salveze”.

Garnitura feroviară s-a oprit la aproximativ 300 de metri după gara Goleşti. Mai multe voci spun că trenul ar fi plecat cu probleme încă de la Bucureşti.

La faţa locului au sosit trei ambulanţe, ca să acorde îngrijiri unui număr de peste 40 de pasageri, care au suferit atacuri de panică. Inclusiv mecanicul a avut nevoie de ajutor.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Încep inscrierile pentru colegiile naționale militare

observator

De luni, fara masca in curtile scolilor

observator

Au fost publicate rezultatele finale la Bac

observator