Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Elevii și studenții pot cere 200 de euro ajutor de la stat

Programul Euro 200 este operațional și în acest an. Tinerii pot solicita bani de la stat pentru cumpărarea unui calculator nou. Potrivit calendarului din acest an, publicat în Monitorul Oficial, cererile pentru obținerea ajutorului de stat se vor putea depune până la jumătatea lunii iunie.

Conform Legii nr. 269/2004, tinerii din țara noastră cu vârsta de până la 26 de ani, elevi sau studenți ai învățământului de stat sau particular acreditat, pot primi, în cadrul programului „Euro 200”, un ajutor de stat în vederea cumpărării unui calculator nou, fie el de tip desktop sau netbook, potrivit bugetul.ro.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Valoarea ajutorului este neschimbată de la apariția programului și reprezintă, mai exact, echivalentul în lei al sumei de 200 de euro, calculat la cursul de schimb pentru ultima zi a lunii precedente cumpărării calculatorului.

Luni, prin intermediul Ordinului Ministerului Educației nr.3.851/2021, publicat în Monitorul Oficial nr. 559, a fost stabilit calendarul din acest an al programului. Astfel, potrivit acestuia, termenul-limită pentru depunerea cererilor în programul Euro 200 din acest an este 15 iunie. Apoi, în data de 9 iulie se va afișa pe website-ul dedicat programului lista cu beneficiarii ajutorului de stat.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ninsori cu viscol, în mai multe judete din țara

observator

Circulatie mare spre Brasov. Ce spune Politia

observator

4 certificate de inmatriculare, ridicate de politisti

observator