Observator Transilvan
Tehnologie

Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp

WhatsApp urmează să adauge o serie de funcţii noi, inclusiv posibilitatea utilizatorilor de a-şi folosi contul pe patru dispozitive diferite.

Anunţul a venit ca parte a unei conversaţii între directorul executiv Facebook, Mark Zuckerberg, şeful WhatsApp, Cath Cath, şi WABetaInfo, un site web care a dezvăluit în mod repetat funcţiile viitoare înainte de a fi lansate.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Zuckerberg a spus că şi atunci când se utilizează mai multe dispozitive, criptarea aplicaţiei end-to-end va rămâne intactă. În timp ce conversaţiile vor fi partajate între diferite dispozitive, nici Facebook, nici altcineva care nu face parte din ele nu va putea vedea conţinutul.

Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a spus dl Zuckerberg în cadrul unui interviu realizat printr-o conversaţie WhatsApp .. „A fost o mare provocare tehnică pentru a face ca toate mesajele şi conţinutul dvs. să se sincronizeze corect între dispozitive chiar şi când bateria telefonului tău se descarcă. Am rezolvat aceste lucruri şi aşteptăm cu nerăbdare să lansăm funcţiile!”.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Aplicația TikTok este anchetată în SUA

observator

WhatsApp trece pe modul „întunecat”

observator

Superchat-ul despre care va vorbi întreaga lume

observator