Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Mașinile parcate pe pistele de cicliști inscripționate vor fi ridicate

Pe pistele de cicliști amenajate în oraș și semnalizate corespunzător nu se va mai putea parca, mașinile urmând să fie ridicate de municipalitate, a declarat primarul Ioan Turc în ultima ședință a Consiliului Local Bistrița.

Edilul a admis că proiectul, făcut ”din birou”, are multe probleme, unele de nerezolvat, dar a precizat că oamenii trebuie să se adapteze situației: ”Până la urmă, discutăm despre o reevaluare a modului în care trăim în oraș”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Se asfaltează pe C.R. Vivu, pe Avram Iancu și pe Tudor Vladiminescu. Pe tot traseul pistelor pentru cicliști drumurile vor fi asfaltate. Se va freza și se va turna strat nou de asfalt pentru ca, la final, lucrarea să se facă corespunzător. Am solicitat ca și marcajele să se facă la o calitate ireproșabilă, cum vedem și în alte orașe. O nemulțumire pe care o am este aceea că, în aceste proiect, nu au fost prinse și îngropări de rețele – mă refer la traseul pistelor pentru cicliști. Încercăm să găsim o soluție ca pe traseul pistelor încă neîncepute să rezolvăm și această problemă. E păcat ca o stradă care va arăta impecabil din punctul de vedere al carosabilului, al trotuarelor, cu piste pentru cicliști să aibă fire spânzurate între stâlpi”, a spus primarul Ioan Turc.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Peste 350 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Vezi distributia pe judete !

observator

S-au aprobat relaxările de Sărbători

observator

Biciclist lovit de o mașina. Șoferul a fugit de la locul accidentului

observator