Observator Transilvan
Cluj

Accident grav. O persoana incarcerata

Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineața între un microbuz și o mașină, la ieșire din localitatea Viișoara. În urma acestuia, un bărbat a rămas încarcerat sub caroserie.

Două autospeciale, un echipaj SMURD și trei SAJ au intervenit în această dimineață pentru a gestiona urmările unui accident rutier produs în jurul orei 04.40.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Salvatorii au găsit la fața locului un microbuz și un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate și încarcerate.

Pompierii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a tăia și departa elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe.

Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească.

Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie”, a transmis ISU Cluj.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Patru mașini distruse de un panou publicitar (Foto)

observator

Sorin Cimpeanu: Şcoala nu te îmbolnăveşte

observator

Cimpeanu renunță la ideea testelor rapide de salivă în școli

observator