Observator Transilvan
Cluj Turism

S-au ratacit prin munti

Sâmbătă, 3 iulie 2021, ora 18:50… apel 112… Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj a fost solicitat să intervină la căutarea şi găsirea unui grup de 3 femei şi 3 copii (vârsta 1-3 ani) care a fost surprins de vremea nefavorabilă în zona lacului Tarniţa, Piatra lui Cotuna.

Din cauza vremii, persoanele s-au panicat, iar jandarmii le-au precizat unde să se adăpostească şi să aştepte intervenţia salvatorilor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Un echipaj format din 4 jandarmi de la Postul de Jandarmi Montan Gilău împreună cu o echipă din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo Cluj au plecat pentru recuperarea în siguranţă a persoanelor.

După ce au ajuns la grupul de persoane şi având în vedere că terestru misiunea de salvare ar fi durat mult mai mult, jandarmii şi salvamontiştii clujeni au solicitat sprijinul pompierilor de la I.S.U.J. Cluj pentru a interveni cu o barcă, astfel încât persoanele să poată fi aduse în siguranţă la ambulanţă pentru consult medical.

După ce au fost aduse în siguranţă, persoanele şi minorii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind doar speriate şi uşor afectate de temperatura scăzută.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Candidat la presedintia Romaniei, dispărut la Cluj. A fost gasit intr-o manastire

observator

Cât vor tine „Zilele Culturale Maghiare” de la Cluj ?

observator

Date oficiale ! Harta pe judete a deceselor cauzate de coronavirus !

observator