Observator Transilvan
Alte stiri Pastila de sanatate

Madalin are nevoie de ajutor

Ne dăm seama de importanța vieții doar atunci când suntem la un pas de moarte. Și mai avem momente când conștientizăm acest lucru atunci când întâlnim exemple concludente. Iata povestea lui Mădălin.

Eu stau pe patul de spital de 3 săptămâni cu nu mai mult de 6 perfuzii, efectiv îmi vine înapoi gustul de medicamente. Sufăr de o boala incurabila la inima, singura soluție fiind un transplant pe viitor însă situația actuala necesita o inima artificial pentru a ma tine în viata pana la transplant. Costurile aproximative date din Germania sunt 150k euro, acum suntem în tratat cu un institut specializat din Italia și ma gândesc ca ar fi cam tot pe acolo, optant spre Italia deoarece și timpul de așteptare al unui transplant e mai mic.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Eu nu mai pot aștepta, am nevoie urgenta de tot ajutorul posibil. Ce m-a determinat sa scriu rândurile astea este ultimul episod de azi în care mi s-a spus clar ca nu mai am timp de așteptat și trebuie puse niște rotite în mișcare. Revenind la situația de azi, am „murit” de 2 ori după o agonie de 30 de minute în care pulsul meu a ajuns la culmi înalte 250 bpm. Norocul meu a fost ca doctorii au acționat cum trebuie și m-au readus printre noi, cei vi. Știți cum e? în ultimele clipe când ți se închid ochii și ești conștient ca sunt ultimele tale clipe va spun eu, dezastru, dupa care a venit starea de acceptare ca ma sting dar gândul meu a fost in permanenta la copilul meu, David de 6 anișori care în toamna începe școala. Îl iubesc, îmi iubesc iubita și viitoarea soție, îmi iubesc mama, îmi iubesc toată familia de la mic la mare și nu vreau sa plec prea devreme ci mi-as dori sa-mi vad copilul mare.

Ce va cer? Orice sprijin posibil. Un share poate ajunge la cine trebuie postarea. Va iubesc și pe voi pentru ca, tot cu ajutorul vostru am făcut și a doua operație care m-a ținut pe picioare foarte bine, vreo 3 ani, starea mea agravandu-se undeva din toamna. Cu inima rupta va spun ca nu mai credeam vreodată ca voi ajunge aici, în situația asta. Nu pot sta fără oxigen, ficatul si rinichii sunt obosiți (ma umflu ca un balon cu apa), aproape o epava DAR cu acesta inima artificiala pot aștepta liniștit transplantul în sine. Singura problema fiind banii și timpul, pentru ca sunt într o cursa contracronometru.

Va mulțumesc mult, mult. Va rog frumos share uiți sa ajungă unde trebuie. Pana la ministrul Sănătății pentru ca în tara nu prea sunt șanse de asemenea tratament și nu vreau sa fiu cel in persoana care o confirma” – a scris Mădălin pe o rețea de socializare.

Mijloacele prin care putem să-l ajutăm pe Mădălin sunt:

PayPal : 0769721585 sau Madalin168

Revolut : se poate pune orice valuta, nu doar lei

madaliw4cf

Banca Transilvania conturi curente

Muresan Madalin

Lei : RO45BTRL05201201610762XX

Euro : RO91BTRL05204201610762XX

Lire/Gb : RO53BTRLGBPCRT0061076201

Dolari/USD RO02BTRLUSDCRT0061076201

Cod Shift BTRLRO22

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce trebuie știut despre biletele de tratament balnear

observator

Efecte adverse ale vitaminei C. Care este doza recomandată

observator

Bilanţul coronavirusului în România

observator