Observator Transilvan
Alba

Persoana retinuta in urma unei perchezitii

În urma perchezițiilor efectuate marți, 6 iulie, la persoane bănuite de contrabandă, au fost indisponibilizate 1.100 de țigarete, peste 500 de litri de alcool, articole vestimentare, telefoane și suma de 17.650 de lei. O persoană a fost reținută.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat 16 percheziţii, pe raza municipiului Blaj și a unor localități rurale învecinate, la persoane bănuite de contrabandă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie – iulie 2021, mai multe persoane ar fi deținut, transportat și comercializat, pe raza municipiului Blaj și a mai multor localități învecinate, produse accizabile, fără ca acestea să fie marcate sau având marcaje false.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și indisponibilizate 1.100 de țigarete și 134 de litri de alcool, provenite din contrabandă, 378 de litri de alcool producție proprie, 49 de articole vestimentare, care urmau să fie comercializate, precum și telefoane mobile și suma de 17.650 de lei.

În acest fel, ar fi fost creat, bugetului de stat, un prejudiciu în valoare de 18.000 de lei.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Zile libere plătite pentru părinți

observator

Ce spune premierul despre fermierii care au rate la banci ?

observator

Se fac platile pentru somajul tehnic

observator